Mesotropin

Mesotropin
APA ITU M-SOTROPIN?


M-SOTROPIN adalah ramuan campuran herba dan asid amino untuk membantu pembesaran otot dan mengurangkan peratusan lemak yang ada pada badan kita.


BAGAIMANA M-SOTROPIN BERFUNGSI?


Pengambilan M-SOTROPIN sebelum workout akan mengaktifkan sistem metabolisma anda secara semulajadi. Pengaktifan sistem metabolisma menerusi proses anabolik adalah keupayaan utama Mesotropin untuk membantu anda meningkatkan jisim otot pada tahap maksimum.


BAGAIMANA TINDAK BALAS M-SOTROPIN?


M-SOTROPIN bertindak secara natural dengan cara mengaktifkan perembesan 2 utama iaitu testosterone dan juga hormon pembesaran (GH). 2 hormon ini sangat penting bagi memastikan proses anabolik berjalan dengan lancar.


JANGKA MASA KESAN PENGGUNAAN


M-SOTROPIN telah di design mengikut proses fisiologi lelaki asia. Disebabkan ia adalah proses anabolik semulajadi, Mesotropin TIDAK memberi kesan 48 jam selepas penggunaan.


Kajian tidak rasmi yang dijalankan menunjukkan kesan M-SOTROPIN terhadap pembesaran otot-otot adalah sekitar 8 hingga 12 minggu dengan syarat ia diambil secara konsisten setiap hari. M-SOTROPIN memerlukan masa 8 hingga 12 minggu supaya kepekatan dalam badan mencapai tahap terapeutik yang diperlukan.


CARA PENGGUNAAN


Untuk permulaan, ambil 2 biji sebelum workout. Seminggu selepas penggunaan, anda boleh mulakan pengambilan 3 biji sebelum workout.


KESAN SELEPAS PENGGUNAAN


Anda akan merasai beberapa perubahan terhadap diri anda terutama melibatkan saiz otot dan prestasi ketika anda workout. Anda akan alami peningkatan saiz otot dan disamping itu lemak yang ada pada diri anda juga makin berkurang.


Tambahan pula, stamina dan kekuatan otot anda semakin meningkat dari masa ke semasa selepas seminggu - 2 minggu penggunaan M-SOTROPIN.
APA ITU 6-TROPIN?


6-Tropin adalah fatburner yang terpenting yang dapat membantu individu yang sukar untuk menurunkan berat badan. Ia diformulasikan oleh seorang ahli farmasi dan sudah pasti lemak-lemak anda tidak menyukainya.


Testimoni terbaru, dalam masa 7 hari dapat menurunkan 30% daripada berat lemak dalam badan dengan jayanya!


 • Meningkatkan METABOLISMA dengan berkesan
 • Membakar kalori dengan pantas
 • Menghapuskan lemak-lemak perang (brown fat)
 • Membantu mengurangkan selera makan
 • 100% tiada kesan sampingan
 • Membuang toksin merbahaya
 • Melancarkan sistem pergerakan usus
 • Buang angin dalam badan
 • Meningkatkan rasa kenyang
 • Lemak dibakar berterusan walaupun anda sedang tidur!
 • Mempunyai perisa yang sedap (tidak seperti fat burner yang lain rasanya pahit!)
 • Bertindak sebagai ‘carb-blocker’. Dimana ia menghalang karbohidrat untuk ditukar kepada lemak. Jadi anda tiada masalah untuk makan nasi.BAGAIMAN 6-TROPIN BERTINDAK?


Ia mengaktifkan sistem penggunaan tenaga dalam badan kita. Dimana lemak-lemak akan ditukarkan kepada tenaga dalam kuantiti yang banyak berbanding biasa. Kesannya lemak akan berkurang.


6-Tropin mengandungi bahan aktif seperti extract green tea, raspberry keton, garcinia cambogia & cinnamon extract.CARA PENGAMBILAN


Pengambilan 2 scoop 6-Tropin dan dibancuhkan dengan 150-200ml air sejuk selepas latihan fizikal selesai. Pengambilan pada waktu pagi pada hari tidak melakukan sebarang aktiviti fizikal amatlah digalakkan.
APA ITU RIPPED SPARTAN?

Adalah sejenis Creatine blend bersama bahan aktif L-Carnitine.

BAGAIMANA RIPPED SPARTAN BERFUNGSI?

Fungsi utama Ripped Spartan adalah meningkatkan kekuatan sel otot. Secara tidak langsung anda mampu melanjutkan kadar bilangan ulangan daripada biasa kepada luar biasa semasa latihan bebanan.

Disamping itu juga, ia akan meningkatkan kapasiti aerobik bagi pembakaran kalori bagi penyingkiran lemak secara efektif. Sekaligus akan membuatkan badan kelihatan ripped dan cantik.

JANGKA MASA KESAN PENGGUNAAN

Biasanya kesan penggunaan akan kelihatan seawal 3 minggu pertama (pengambilan secara konsisten).

CARA PENGGUNAAN

Anda haruslah mengambil 3 biji tablet sebelum latihan fizikal bermula.

KESAN SELEPAS PENGGUNAAN

Akan berlaku perubahan pada otot anda dengan adanya urat yang timbul serta penurunan kadar peratusan lemak dalam badan anda.APA ITU HYDRO WHEY?

Hydro Whey adalah sejenis protein yang boleh dikelaskan sebagai hydrolyzed dan berkualiti tinggi. Kebiasaannya, protein jenis ini mengandungi zarah-zarah yang paling halus sewaktu penghasilan keju dari produk susu lembu.

BAGAIMANA HYDRO WHEY BERFUNGSI?

Hydro Whey adalah medium yang sangat penting kepada mereka yang mahu memiliki tubuh badan yang cantik. Fungsi utama Hydro Whey adalah memulihkan serta mengekalkan saiz otot selepas latihan fizikal.

Disamping itu juga, penggunaan Hydro Whey dapat membantu dalam meningkatkan saiz dan jisim otot.

JANGKA MASA KESAN PENGGUNAAN

Tempoh jangka masa kesan penggunaan yang ideal adalah diantara 14-30 hari (pengambilan secara konsisten). Pihak kami mengsyorkan untuk  meminum Hydro Whey selepas setiap kali latihan fizikal selesai kerana ia akan memberi kesan yang lebih kepada otot anda dari segi mengekalkan saiz dan jisim otot.

CARA PENGGUNAAN

Amalkan pengambilan Hydro Whey 3 kali sehari (hari workout) dengan 2 skop setiap bancuhan. Pengambilan pada waktu sarapan pagi sahaja adalah pada hari anda tidak melakukan sebarang aktiviti latihan fizikal.

KESAN SELEPAS PENGGUNAAN

Anda akan menjadi lebih bertenaga dan merasa peningkatan kekuatan semasa melakukan aktiviti latihan fizikal. Ia juga akan membantu anda menjadi lebih fokus dan tenang.APA ITU PLATINUM MASS GAINER?


Platinum Mass Gainer adalah  pengganti makanan atau sebagai tambahan kepada makanan yang telah dimakan oleh anda untuk meningkatkan lagi tahap kalori kepada tahap yang lebih tinggi.

Satu hidangan Platinum Mass Gainer adalah bersamaan dengan 1250 Kcal dan ianya sudah cukup untuk menambah ekstra keperluan kalori harian anda bagi membesarkan otot dan menambah berat badan dengan baik.


BAGAIMANA PLATINUM MASS GAINER BERFUNGSI?


Platinum Mass Gainer boleh di ibaratkan seperti memberi makan kepada otot anda dan ianya akan bertindak dengan secepat yang mungkin keatas karbohidrat supaya dapat menjana kitaran insulin dan membolehkan asid amino masuk ke sel-sel otot dengan pantas.

Pengambilan Platinum Mass gainer selepas workout adalah satu strategi yang amat berkesan dalam mendapatkan pembesaran otot yang sempurna disamping menambah berat badan dengan baik.


FORMULASI TAMBAHAN MASS GAINER

CREATINE : Adalah tambahan yang sempurna kepada Meso Mass Gainer kerana ia akan meningkatkan lagi keberkesanan dalam pembinaan otot.

Jika anda melakukan pemerhatian diawal pengambilan, anda akan mendapati bahawa penambahan berat badan anda akan meningkat secara drastik. Perlu diingat ia adalah daripada kemasukan karbohidrat yang tinggi (membawa molekul air tambahan kedalam badan) sebagai Creatine. Lihatlah selepas satu atau dua minggu, anda akan melihat pembendungan air ini akan keluar daripada badan.

L-GLUTAMINE : Akhir sekali, mengapa anda perlu mempertimbangkan Meso Mass Gainer sebagai suplemen tambahan anda adalah kerana ia akan mempertingkatkan lagi kadar pemulihan anda. Dengan itu, anda hanya memerlukan masa yang singkat untuk tempoh pemulihan otot anda.

Seperti Creatine, sebahagian besar Meso Mass Gainer memerlukan L-Glutamine yang melakukan 2 tugas iaitu bertindak sebagai asid amino tertentu yang benar-benar memainkan peranan yang penting dalam pemulihan yang singkat.

L-Glutamine juga berusaha untuk menyokong sistem imun agar anda kekal sihat, ia akan membantu dalam pengurangan risiko daripada terkena sebarang penyakit dan membolehkan anda untuk terus focus melakukan Workout tanpa sebarang gangguan.

JANGKA MASA KESAN  PENGGUNAAN

Kebiasaannya seawal 15 hari penggunaan sekiranya diambil secara konsisten beserta diet, workout dan tidur yang cukup.

CARA PENGGUNAAN

Dapatkan 2 Skop (320 g) Platinum Mass Gainer bersama 700 ml air sejuk, larutkan ia dan sedia diminum selepas workout, antara waktu makan pagi dan tengahari atau sebelum tidur.

KESAN SELEPAS PENGGUNAAN

Penambahan berat badan dan juga saiz serta jisim otot dengan baik.

KLIK SINI untuk terus wasap kami tanpa perlu simpan no Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
M-Sotropin 90 tablets + Postage 1 Malaysia
6-tropin 300gram + Postage 1 Malaysia
Ripped Spartan 90 tablets + Postage 1 Malaysia
Platinum Hydro Whey Protein 1kg (Vanilla)
Platinum Hydro Whey Protein 1kg (Coklat)
Platinum Mass Gainer 5kg (Sem. Msia)
Platinum Mass Gainer 5kg (Sabah Sarawak)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)